Bloggen om när jag åker till Thailand

Direktlänk till inlägg 11 januari 2014

Del 2 av 30

Av Madeleine - 11 januari 2014 20:01

 

 

1. En av mina svagheter är hörlurar, alltså jag vet inte hur men jag lyckas göra sönder alla jag har typ, alltid att den högra slutar att funka.


2. Slår mig alltid i pannan när klockan är 07:07, 12:12, 18:18 osv, samt önskar mig något.


3. Min absolut största förebild är Justin Bieber. #Belieber


4. Sedan jag var jättelite så har jag gillat musik. T ex en gång när jag var 2 år, då satt jag och åt mat och någon satte igång musik, då började jag att sprattla med benen, bankade med tallriken och var jätteglad. Men när låten tog slut kollade jag runt och slutade sprattla, banka och blev besviken för att den var över. Sedan kom nästa låt och då blev jag jätteglad igen. Så höll jag på hela tiden.


5. Favoritmat är "MaMa" nudlar.


6. Jag vet inte vilket gymnasium jag vill söka till, antagligen Tibble som ligger i Täby eftersom de har musik, annars Roden i Norrtälje, Samhällskunskap med inriktningen Media som verkar va ganska intressant eller frisör/makeup-artist.


7. Skulle gärna bli lite längre, är just nu 148 typ, över 150 skulle va bra i alla fall.


8. Börjar konstigt bog bli intresserad av politik. Inte " intresserad, intresserad " utan det som är kul är att se politikerna bli ägda av andra politiker. 


9. Vill bli brun igen, för tillfälligt börjar jag bli som ett lik.


10. Känner mig "naken" om jag inte har smycken på mig. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madeleine - 2 mars 2015 05:12

Mat är någonting man kommer åt överallt här i Thailand, tittar man till höger så finns det mat, tittar man till vänster, så finns det också massa mat. Jag har hunnit ätit en hel del här, men fösöker att inte äta för mycket. Men ibland går det inte at...

Av Madeleine - 24 februari 2015 11:47

  Utsikten från balkongen, 6: våningen En vanlig middag för oss Ute på middag vid stranden ...

Av Madeleine - 23 februari 2015 13:04

Helt från ingenstans tänkte jag informera er att jag nämligen är i Thailand nu. Åkte från Arlanda 13:30 den 17:e Februari. Resan gick otroligt bra, tog denna gången en stor buss med breda säten från flygplatsen till Hua-Hin. Därefter en taxi hem till...

Av Madeleine - 1 juni 2014 18:37


  Väldigt längesen man uppdaterade bloggen. Datorn har inte fungerat under en viss period men den är som vanlig nu. Tyvärr måste jag lämna in datorn på tisdag, eftersom det är en skoldatorn och uppdaterar allt därifrån. Men ska försöka fixa inlägg ...

Av Madeleine - 1 mars 2014 17:57


  I dag är en speciell dag. Inte en vanlig lördag. Inte en vanlig start på månaden, nej nej. För idag så fyller världens bästa Justin Drew Bieber år, och i år är han officiellt vuxen, 20 år. " But you wont be 16 forever " Något jag aldrig kommer g...

About Madeleine

       

 

En Belieber som heter Madeleine Blom, född 1998 i Stockholm med bor i en håla några mil utanför Norrtälje. Jag är en glad, positiv och blygsam tjej som älskar att sjunga! 

 

Detta är min reseblogg som fylls med bilder, om det thailändska livet och massa andra saker. Men det finns även andra tips och trix om min "vanliga" vardag.

Ta gärna en titt och hoppas ni stannar  

How many visitors do I have?

Flag Counter

Flag Counter

Translate my blog

Följ Bloggen om när jag åker till Thailand med Blogkeen
Följ Bloggen om när jag åker till Thailand med Bloglovin'

Archive

Categories

Vote!

Hur många år är du som läser?
 Under 15 år
 15 - 20 år
 21 - 30 år
 31 - 50 år
 51 - 60 år
 Över 60 år

Links

plusikassan.se

FameBloggers

Klicka = tjänar jag pengar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se